aliff mahadzir's FotoPage

By: aliff mahadzir ralman amir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 18-Oct-2008 22:49 Email | Share | | Bookmark
skuterprix!

 
 
 
View all 6 photos...
selalunyer aku bgn kul 12 ke atas klu ari sabtu tp tidak pada kali nie!
aku kne bgn seawal 8.30am kerana aku di beri tugas yg agak panas lar!!
yer lar berjemur kt tgh2 track kt sepang 2!! sepatut event 2 hari tp aku g sehari je
pasal aku terlewAt nk gerak ke sepang tp xpe dorg faham hahah dalam kesibukkan di sana aku menolong rakan2 untuk menyiapkan moto2 yg bnyk problem(p/s jgn ingat fotographer je tau pomen pon buleh)hahah so aku di beri kelonggaran berada di dlm track yg panas!!!
tgk lar pic2 aku okey!!


Thursday, 2-Oct-2008 18:57 Email | Share | | Bookmark
hari raya shootout!!!

 
 
memanjat
View all 17 photos...
outing hari raya memang memenatkan semua photographer!!
dikampung,
bangun pagi sembahyang raya n than balik makan ketupat lemang dll
selepas itu berkumpul dan bersalam bermaaf-maafan wah mcm lagu raya pulak!
selesai bersalam sesi bergambar bersama ahli keluarga yg laen ini memenatkan aku kerana aku paling penting ketika sesi ini di jalan kan! selesai shoot pic famly aku dan czn2 yg laen berjalan mencari tempat2 menarik di bukit melawati kuala selangor,tasik biru di sungai buluh dan mcm2!


tu je kot!!
tgk lar gambar2 ni yer!!
hehehe


Monday, 29-Sep-2008 20:29 Email | Share | | Bookmark
baru dlm bidang ini!!

 
 
 
View all 16 photos...
candid itu seronok!!!


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net